בעיות ברכיים + טרקים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/01/2015 | 14:38 | מאת: אילן

שלום אני בן 40 ועומד לצאת לטיול בדרום אמריקה שכולל טרקים (8 קילו על הגב, לעיתים עליות וירידות תלולות, 2-3 ימים) יש לי נטייה לכאב בצד החיצוני של הברך לאחר הליכות כאלה. 1. האם ברכיות עם טבעת סיליקון יסייעו? 2. האם אפשר לבצע תרגילי הכנה לחיזוק? 3. האם אימון הדרגתי בהליכות קשות יסייע או רק יוסיף נזק מצטבר? 4. דברים אחרים שכדי לעשות? תודות

04/01/2015 | 14:40 | מאת: אילן

"הצד החיצוני" - הכוונה: בברך שמאל למשל - הצד הפונה שמאלה

אילן שלום רב לפני הטיול הייתי מברר אצל האורטופד את הבעיה קודם למה צץ שם כאב ולפי זה נותן את הטיפול אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים