מתיחת רצועה בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/12/2014 | 14:00 | מאת: אלי

לפני כשלושה שבועות, חשתי כאב פתאומי בברך. אורטופד ברכיים של קופת חולים איבחן מתיחת רצועה בברך שמאל באיזור הפנימי שבין שתי הרגליים, וגם נתן לי תרסיס להרגעה לשבוע, אך אמר שאין טיפול מיוחד וזה יעבור לבד. בינתיים, הכאב מציק בעיקר בעת שכיבה בלילה ולפעמים בישיבה. האם מותר לעשות תרגילי מתיחה? האם מותר ללכת הרבה? תחבושת אלסטית?מה מומלץ לעשות כדי להחלים מהר?

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ להפנות את שאלותיך לרופא שבדק אותך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים