כאבים איומים במפרק הירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/12/2014 | 20:53 | מאת: טלי

היי אני בת 38 .10 חודשים לאחר לידה. ב3 חודשים אחרונים יש לי כאב חזק מאד בחיבור של האגן עם הירך מאחור עד הברך. בעיקר לאחר עמידה ממושכת. פניתי לאורטופד שהציע פזיו' בלבד. יש לי תור רק לסוף החודש ויש ימים שקשה לי מאד לעמוד. מה עושים? ומימה זה יכול לקרות?

ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה מומלץ לפנות ליעוץ רפואי בשאלה של כאב מקומי או מוקרן מהגב או מפרק הירך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים