כאבי ברכיים + קנאקים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/12/2014 | 13:08 | מאת: MBM

שלום, אני בן 50 , בריא. עד לפני 8 חודשים התאמנתי בחדר כושר באופן סדיר . ואז הפסקתי עקב כבאי גב תחתון. רקע: 1. יש לי כפות רגליים שטוחות - לפני מספר חודשים חדשתי מדרסים 2. בצעתי CT גב תחתון לפני חודשיים הממצאים: קיימת עקמת מותנית קעורה לימין, L1-2 בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאלי ומיצר את הנוירו פרומינה משמאל, L3-4 בלט דיסק משיק לשק התקאלי, L4-4 בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאלי. אני מרגיש כאבים בגב תחתון, שמחלל לירכיים אחוריות וברכיים אחוריות ומטה. הבעיה שבערך כאשר התחילו כאבי הגב התחילו כאבי ברכיים בפיקה , כאשר אני מיישר את הרגל לאחר נהיגה, לאחר ישיבה נניח באיצטדיון .אני רגיש מידי פעם במשך היום קנאקים בברך כל פעם שמיישר. הייתי אצל אורתופד ששלח אותי לפיזיותרפיה לחיזוק שריר ארבע בירך, ושרירי השוקיים. הוא טוען שאין קשר לגב וזה נובע מסחוסים רכים. שאלתי האם לאור הממצאים והרקע אתה סבור שזה מהגב? תודה

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות הדמיה, נראה שהדרך הכי טובה היא לפנות ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים