כאב בברך לאחר הליכה במדרון

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/12/2014 | 19:42 | מאת: דורית

שלום אני בת ששים. היום השתתפתי בטיול הליכה.השתמשתי בנעלי טיולים.הטיול התחיל בהליכה במדרון במשך 40 דקות. מיד לאחר סיום המדרון התחלתי להרגיש כאב בברך ימין, בצד חיצוני של הברך. מה הסיבה לכך? כיצד להנהוג עם הברך הפגועה? וכיצד ניתן למנוע כאב כזה בטיולים בעתיד? מקלות הליכה? תחבושת אלסטית??? תודה רבה על תשובתך!!!

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות הדמיה, נראה שהדרך הכי טובה היא לפנות ליעוץ רפואי נראה ויש צורך לבדוק באם לא נמצא דבר בברך אם זה לא כאב מוקרן מהירך או הגב בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים