נפילה- האם אלו סימני שבר?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/12/2014 | 03:16 | מאת: נופל

שלשום נפלתי ממתקן מתח שהתמוטט ונחתתי על הברכיים. בדקות שלאחר הנפילה הייתה נפיחות קלה- כמו "בונקלה" בחזית הברכיים, שעברה לאחר עיסוי קל. מאז אין הגבלת תנועה ואין נפיחות, אבל יש כאב במגע, אי נוחות קלה במנוחה, בהליכה הברכיים מרגישות חלשות או לא יציבות ולא מעט "קנאקים". האם ייתכן שמדובר בשבר?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות הדמיה, נראה שהדרך הכי טובה היא לפנות ליעוץ רפואי בברכה

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים