קיבוע ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/11/2014 | 13:45 | מאת: דוד

שלום עברתי לפני כשבועיים ניתוח לשחזור הפיקה אם ברזלים כמובן רציתי לדעת כי המנתח לא אמר לי כלום האם יש צורך להוציא את הברזלים או שהם נשארים? הפיקה נשברה לי לכמה חתיכות והצליחו לשחזר במקום פלטינות דבר נוסף הגבס מאוד כבד ומפריע לי מאוד מגרד וכו האם יש משהו שאפשר להחליף את הגבס האם מי אימבולייזר יתאים ? או צריך משהו אחר?

שלום רב המלצות לטיפול במקרה של שבר , בדרך כלל נעשות על סמך ממצאי הצילום ותוצאות הניתוח באופן כללי באם השבר הוא לא מרוסק ובאם יש חיבור בשבר(ניתן לראות בצילומים), ניתן לשקול מגן לרגל במקום גבס, קיבועים ניתן להוציא אחרי כשנה, אך לא חובה להוציאם באם אינם מפריעים בברכה ד"ר בנימין בנדר

26/11/2014 | 19:17 | מאת: דוד

לא רואים שיש חיבור בין הרסיסים של הפיקה שחוברו אם חוטי הברזל ואני לא סומך על המנתח שביצע זאת ועל חוות דעתו ישמח להמלצות על הטובים בתחום רוצה חוות דעת ממקצוען אמיתי גם לגבי הברך שמאל שחורקת ועושה קליקים שגם בא נותחתי לפני 5 שנים היה פיקה חלולה ומילאו אותה

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים