כאב בברך בעת קיפול

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/11/2014 | 08:41 | מאת: שיקו

הי, יש לי כאבים שהולכים ומתחזקים בחודש האחרון בברך שמאל בעת שהיא מכופפת. מדובר בכאב בחלק החיצוני-קדמי של הברך שנעלם לאחר שאני מיישר את הרגל. לא היה לי טראומה בברך. אני בריא ובן 33. תודה מראש. אין לי כאבים בהליכה, או במאמץ עם הברך. זה רק בעת כיפוף ממושך.(כיפוף רגעי לא כואב)

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה. אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לייעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

10/11/2014 | 00:23 | מאת: שיקו

אין לי היסטוריה רפואית בברך. אפשר לדעת בערך מה זה?

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים