ציסטה סובכונדראלית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/10/2014 | 12:31 | מאת: גלי

שלום גיל 52 גובה 1.54 משקל 64 בבדיקת mri נמצאה ציסטה סובכונדראלית בקוטר 8 ס"מ ממה המשמעות? האם זה גדל ? האם יש טיפול?

שלום רב צסטה הינה הצטברות של נוזל, סובכונדרלי משמעו -מתחת לסחוס , דהיינו צסטה מתחת לסחוס , לעיתים יכולות להיות ביטוי לשינויים שחיקתיים של הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר

27/10/2014 | 11:40 | מאת: גלי

תודה יש איך לטפל בבעיה ? ממה זה נוצר מעודף משקל? האם מותר לעשות פעילות ספורט אני בעיקר עושה הליכה על הליכון 30 דקות כל יום

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים