ברך קופצנית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/10/2014 | 13:53 | מאת: סיון

שלום, שמי סיון ואני בת 24. לפני 7 חודשים התחילו לי כאבים בברך ימין. חשוב לציין שלא עשיתי ספורט( רק שני אימונים בTRX, שלא הרגשתי שהיו קשים מידי), או מעמסה על הברך. אני סטודנטית ועובדת גם בישיבה, כך שלא הייתה פעילות חריגה. איבחנו לי שמדובר בjumper's knee. בתחילה, לפני האבחון עשיתי פיזיותרפיה- תרגילים. אחרי האבחון המליצו על פיזיותרפיה אבל גלי אולטרסאונד, גלים חשמליים וחבישה. כמו כן, ללכת רק עם נעלי ספורט. בנוסף, אני שמה את המשחה טראומיל וקרח. נסיתי גם דיקור סיני, שגם לא צלח. הכאבים לא פחתו מאז שהתחילו ואני כבר אובדת עצות. עשיתי פעמיים זריקת סטרואידים, ולא עזר. כיום הרופא שלי ממליץ על זריקת PRP. רציתי לדעת ולהתייעץ- האם הזריקה מומלצת על אף שעשיתי פעמיים זריקות סטרואידים ולא עזר? מה עוד ניתן לעשות? כמה זמן לרוב החלמה? אילו עוד דברים אני יכולה לנסות? אני באמת כבר מיואשת, 7 חודשים זה באמת יותר מידי.. תודה רבה!

שלום רב הטיפולים לדלקות בגידים כוללים תרופות, פיזיותרפיה, רפואה משלימה, הזרקות כולל של סטרואיים, אורטוקין או PRP ואפילו ניתוחים, החלטות לגבי איזה טיפול ובאיזה שלב מקבל האורטופד המטפל שלך אשר מכיר את ההיסטוריה הרפואית והבדיקה הפיסיקלית שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים