תרגילי חיזוק לברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/10/2014 | 11:19 | מאת: שרון

שלום. בהמלצת רופא, עליי להתחיל תרגילים לחיזוק הברכיים. יש לי רגלי X ולאחרונה הכאבים בברכיים קשים יותר וקשה לי לעלות ולרדת במדרגות. לשם כך, אני נעזרת במשקולת של 0.5 קילו בכל רגל. התרגילים טובים, אבל לאחר כמה ימים הברכיים שלי כל כך כאבו שממש לא יכולתי ללכת והכאב היה לכל אורך היום. הפסקתי עם המשקולת, כיוון שחששתי שאני גורמת אולי נזק לברכיים. האם רצוי להמשיך עם המשקולת או ללא? תודה!

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לייעוץ אורטופד המכיר את הבעיה שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים