בעיית ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/10/2014 | 18:27 | מאת: יעל

אבא שלי בן 73 ששנים סובל מבעיות בירכיים, ובחודשים האחרונים מאד מתקדה ללכת יותר מכמה צעדים ולעיתים קרובות (בממוצע פעם ביום) הוא מרגיש שהברכיים שלו קורסות והוא נופל לריצפה, עד היום הלך לכמה רופאים שאמרו שהכל בסדר וצריך רק לעשות פיזיוטרפיה (עשה ולא עזר) גם בצילום לא נצפתה בעיה..אבא שלי מתלונן על כאבים מעט מעל הברכיים בשתי הרגליים, אשמח להמלצתכם למי לפנות ואיזה בדיקות כדאי שיעשה (באופן כללי אבא שלי גר בצפון). תודה, יעל

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה. אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לייעוץ אורטופדי לרוב בגילאים הללו צריך לשלול בעיה בגב, כלי דם ירכיים או ברכיים , או בעיה נוירולוגית אחרת שמקשה על ההליכה, כל זאת ניתן להעריך ביעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

31/10/2014 | 15:28 | מאת: יעל

שלום, תודה על תשובתך, בנוסף האוטופד אמר שמבחינתו הכל בסדר, רופא המשפחה והאוטופד לא הפנו אותי ליעוץ נוירולגי גם לא הזכירו זאת, בשיחה עם חברות אמרו כדאי יעוץ נוירולוגי. רציתי לשאול אותך האם לא כדאי לפנות ליעוץ נוירולוגי?

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים