מכה יבשה בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/10/2014 | 18:29 | מאת: רן

אני בן 48. לפני כחודש קיבלתי מכה יבשה בברך ימין (בצד השמאלי שלה) כתוצאה מנפילה על משטח בולט. הרגשתי כאב חד. לא ראיתי נפיחות באזור. אני רץ באופן קבוע והמשכתי לרוץ. בתחילת הריצה ובסופה הרגשתי כאבים בברך. לפני שבועיים עשיתי הפסקה בריצות. לא נראה בינתיים שזה עובר. האם הכאב יעבור עם הזמן?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה. אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לייעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

04/11/2014 | 10:13 | מאת: רן

שלום ד"ר בנדר, הייתי אצל האוטופד. הוא ביצע בדיקה (ללא צילום), ודחק בי להמשיך לרוץ (הוא אצן גם כן).הוא טען שאין סיבה להפסיק (למעשה טען שרצוי להמשיך) ולא יכול להיגרם נזק כתוצאה מהריצה. לאחר הריצה אני חש עתה יותר בכאב באזור המכה. האם אתה חושב שיכול להיות גורם אשר בגללו כדאי לעשות הפסקה בריצה?

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים