קרע במפשעה?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/10/2014 | 22:37 | מאת: רובי

במשחק כדורגל בנסיון חטיפת כדור הרגשתי משו חריף שמשו נמתח וקצת כאב אחר כך. ממש לקראת הסוף התחילו כאבים מטורפים במיוחד לאחר ישיבה ממושכת ושקמתי הכאב הורגש. כמובן בבית הכאב כבר הורגש לגמרי. אני חודשיים מאז אותה פציעה, לפני חודש הרגשתי כביכול שעבר הלכתי לשחק ומסתבר שלא עבר חתכתי הביתה. לדעתי זה קרע באחד משלושת השרירים האלה: גרסיליס, אדוקטור מגנוס או לנגוס. הכאב הוא במיוחד בזמן הכדורגל, בבית כאילו אין שום דבר פציעה שקרנית. כמה זמן ההחלמה? מזה ככל הנראה מה יש לי?

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים