חור בירך - מודאגת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/10/2014 | 22:03 | מאת: רונית

לפני שלושה חודשים התרחשו כאבים עזים בירך ימינית (אני לא זוכרת שנפגעתי או נפלתי בזמן פעילות ספורט אולם בתקופה זו הגברתי את פעילות הספורט ) ושמתי לב שיש חור בירך ,בהתחלה הכאב היה חזק בזמן עלייה על מדרגות ובשינה בלילה , היום הכאב הוא לסירוגין . עברתי אולטרסאונד יצא תקין , האורתופד הרגיע אותי ואמר לי שאין ממש משהוא מדאיג , וביקש לחזור אליו לבדיקה בעוד חודשיים . האם לפי דעתך אכן אין מה לדאוג ? והאם בדיקת אולטרסאונד היא אכן מספיקה ?(האורטופיד הסביר לי כי האולטרסאונד היא בדיקה מדויקת שיכולה לזהות גושים . אני נורא מודאגת

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה. אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לאורטופד המטפל בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים