כאבים בצד הפנימי של הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/10/2014 | 19:49 | מאת: אוליב

מזה כשבוע יש לי כאבים בצד הפנימי של ברך ימין. הכאב מופיע בעליה במדרגות, בכיפוף חזק של הברך [למשל בישיבה על העקבים] וגם אחרי כמה דקות של הליכה - בהנחת כף הרגל על הרצפה הברך כואבת. אני עובדת בעבודה שכרוכה בהליכה, וגם מתאמנת פעמיים בשבוע. לא זכורה לי חבלה כלשהי או תנועה שאחריה החל הכאב. התוכל לייעץ לי מה זה יכול להיות?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה. אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לייעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים