חבלה בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/10/2014 | 06:45 | מאת: שרה

לפני שנה נפלתי על ברך שמאל ונחבלתי קשות. נשלחתי למיפוי עצם: "קיימת קליטה מוגברת דיפוזית בברכיים בולטת בברך שמאלית בעיקר בפטלה השמאלית ובאספקט המדיאלי פמורלי. קליטה קלה מאוד באספקט המדיאלי טיביאלי של ברך ימנית. קליטה בולטת ב- METATARSOPHALANGEAL JOINT הראשון משמאל. בסיכום: הקליטה בברך שמאלית - האם פגיעה במניסקוס המדיאלי?" עד היום הברך לא חזרה לעצמה- יש לי תחושה שגוש מודבק לי על הברך וכל הזמן יש התכווצויות. אני מרגישה את הברך בכל מצב. אינני יכולה לעמוד על הברך בגלל כאב. פניתי לרופאה בדרישה ל- MRI כדי לדעת מה בדיוק יש לי. היא סרבה ושלחה אותי לאולטראסונד. האם זו הבדיקה שתעיד מה בדיוק יש לי, ומה אומר מיפוי העצם?

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה, ממצאי המיפוי אינם ספציפיים ,מומלץ לפנות ליעוץ אורטופד אשר בדק את הברך שלך ומכיר את ממצאי הבדיקה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים