ברך כואבת ונפוחה מאוד

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/09/2014 | 23:03 | מאת: דוידה.כ.

נשלחתי לעשות צילום בשתי הברכיים, התוצאה הצרות של הפרקים במדור הפנימידו-צדדי,יותר משמאל. הרופאה הפנתה אותי לאורתופד למרות שאמרה שזה לא משהו רציני, אבל הכאבים אינם נעלמים וחוזרים לעיתים קרובות במשך היום. מה זה אמור להיות, והאם יש לזה פתרון תרופתי??

שלום רב אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה מומלץ לפנות ליעוץ רפואי יכול להיות והיצרות סדקי מפרק מדיאליים הם ביטוי לשחיקת ברך באם מדובר אצלך בשחיקה של הברך ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך ובטיפולים בקישורים הבאים www.facebook.com/drbenderbenjamin http://www.drbender.co.il/articles http://www.drbender.co.il/faq בברכה ד"ר בנימין בנדר

05/10/2014 | 08:21 | מאת: דוידה

לד"ר בנימין בנדר שלום, תודה על תשובתך המהירה. הלכתי עם תוצאת הצילום לאורתופד, לדעתו זוהי פשוט שחיקת הסחוס, אין מה לעשות ממש, מלבד ניתוח ( דבר שלא בא בחשבון אצלי), או פשוט לעשות פיזיוטרפיה ולקחת כדורים נגד כאבים במידת הצורך. ואין שום תרןפה שתרפא . שאלתי האם נכון הדבר, הכיצד?? זה הרי לא הגיוני בכלל. דוידה

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים