כאבים בברך ומטה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

28/09/2014 | 19:43 | מאת: אוהד

שלום דוקטור אני נער כבן 17 וכבר שבועיים שאני סובל בהליכה קצרה מכאב בברך ומטה הרוב ברגל שמאל ושאני שוכב למשל אני מרגיש חוסר דם בכף רגל משהו מוזר שלא הרגשתי לפני ואני היפוכונדר שמפחד מכל דבר אינני סובל מעודף משקל סוכרת או כל מחלה אחרת אשמח לתשובה תודה רבה

שלום רב אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה מומלץ לפנות ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים