צורך במדרסים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

28/09/2014 | 11:34 | מאת: אלי

אני משתמש במדרסים עקב כאבים מאחורי הברך. לדברי מומחה המדרסים, בעייתי היא קשת גבוהה וקריסת קרסול. זמן מסוים לפני תחילת הצורך במדרסים, חליתי בסוכרת, וזה בלי פצעים ברגלים. אבקש לשאול, לפי המצב הנ"ל שהסוכרת לא גרמה לפצעים, האם יתכן שהצורך במדרסים קשור לסוכרת באיזשהו אופן? (לדוגמה שקריסת הקרסול או כאבי הברכים שנבעו ממנה, קשורים לסוכרת)

שלום רב אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה לרוב סכרת גורמת לכאבים בקצות הגפיים דהיינו בכפות ידיים ורגליים , באם מצב זה הוא נכון לגביך ניתן להעריך רק לאחר המצוין בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים