כאבי ברכיים מחריפים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/09/2014 | 11:36 | מאת: שרון

שלום. אני בת 47 ולאחרונה כאבי הברכיים שלי מחריפים יותר ויותר. יש לי רגלי X לצערי והיציבה שלי כתוצאה מכך לא טובה מן הסתם. אני עושה תרגילי חיזוק והרפייה לברכיים כל יום והוספתי לאחרונה גם משקולת קלה בכל תרגיל. עד עכשיו העליה והירידה במדרגות היו קשים, אבל עכשיו הברכיים כואבות לי כמעט לכל אורך היום, גם בישיבה. בהתחלה הכאבים היו מסביב לפיקה, עכשיו הכאבים הם לרוב בפיקה עצמה. עשיתי צילום ברכיים ונראה שהכל תקין. מה עוד אני יכולה לעשות כדי שהכאבים יעברו? מהי הסיבה לכך? אודה על כל עצה! תודה רבה.

שלום רב אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה שינוי ציר הברך לואלגוס יתר דהיינו רגלי X יכטלים ליצור שחיקה מוקדמת של מפרק הברך באם מדובר אצלך בשחיקה של הברך ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך ובטיפולים בקישורים הבאים www.facebook.com/drbenderbenjamin http://www.drbender.co.il/articles http://www.drbender.co.il/faq בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים