פענוח MRI ברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/09/2014 | 12:58 | מאת: ליאור

לפני כשבעה חודשים נפלתי בפעילות מבצעית בצבא וסיבבתי את הברך במשך השבעה חודשים סבלתי מכאבים ונפיחות בחלק הפנימי של הברך והכאבים לא עברו עוברים בסוף קיבלתי בדיקת mri ואלו התוצאות : דחיסה סובוכנדרלית עם אות פתולוגי בסחוס באורך כ 4מ"מ באספקט האינפרומדיאלי של הקונדיל הפמורלי הלטרלי ללא עדות לבצקת סובוכנדרלית או אינטראמודולרית מאחוריו ככל הנראה נזק כונדראלי מה זה אומר ומה סוג הטיפול? בתודה ליאור

שלום רב נזק כונדרלי משמעו נזק לסחוס מידת ההשפעה של הנזק ניתן להעריך לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה מומלץ לפנות לאורטופד בצבא בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים