התחיה 19 כפר סבא

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/08/2014 | 08:07 | מאת: מיכל

שבת שלום . אני בת 66 מבנה גוף רזה . סובלת מסוכרת נעורים +יתר לחץ דם .. מרבה ללכת . לפני כשבועיים נפלתי ושברתי את עצם הפיקה בברך . גובסתי בשלב ראשון בגבס לבן ועכשיו אני אם סד. שאלתי האם כדאי להגביל את ההליכה . ולשמור על מנוחה . יש לציין שעדיין יש לי כאבים בברך בתזוזות מסוימות ..תודה ושבת שלום

שלום רב לרוב כשיש שבר , לא מומלץ להרבות בהליכה, לגבי המקרה הספציפי שלך רצוי להתייעץ אם מי שבדק אותך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים