כאבי ברך לא נסבלים + נפיחות דחוףףף

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/09/2014 | 21:55 | מאת: אביב

היום לאחר העבודה התחלתי להרגיש כאבי ברכיים (ברך ימין) מאוד כואבים ועצומים - זה התחיל באופן פתאומי לחלוטין לאחר שהכאב התעצם - התחיל גם נפיחות וברגע שאני מכופף הכאב מתעצם ואני שומע חריקות ואפילו מרגיש שהברך חופשיה לגמרי ! בנוסף אני מרגיש נימול בכף רגל מלמטה - לאחר מנוחה הכאב לא משתפר שומר על דרגה אם הכאב מ1-10 אז אני מרגיש 9 !! מזה יכול היות?.. אשמח לתשובתך המהירה

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים