ברקסין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/09/2014 | 11:08 | מאת: מנחמי

בחודשיים האחרונות התחילו לי כאבים קלים (בעיקר אחרי התאמצות) בחלקה החיצוני של ברך שמאל, שכאשר אני מניע אותה אני חש קליק. היום הייתי אצל אורתופד שסיפרתי לו את זה, הוא הסתכל בדיוק שנייה, ואמר שזה כנראה ממאמץ כלשהו. הוא המליץ לי להשתמש עם התרופה: brexin 20mg (a) tab 20mg ואם שאם זה לא יעזור - שאשוב אליו. ראיתי שהתרופה לא בסל הבריאות, וקראתי עליה באינטרנט, שיש לה תופעות לווי חזקות שאחוזים גבוהים מנוטלי התרופה יכולים לחלות בכיב בקיבה. לא סבלתי בעבר מבעיות כאלה בקיבה, אך ככל הנראה יש לי מעי-רגיז, צרבות מדי פעם, כאבי בטן לפעמים כנראה בגלל תזונה לא טובה. בכלל, האם זה תרופה שאמורה לרפאות? או רק לשכך כאבים? כי אם זה רק בשביל כאבים - אין לי כל-כך כאבים שמטרידים. ואם זה בשביל לרפאות את הבעיה - מה עלי לעשות? האם אפשר לסמוך על זה? או אין מה לחשוש? מעי רגיז זה לא אמור להוות בעיה לזה?

שלום רב המלצה לתרופות –יש לשאול את הרופא אשר בדק אותך ומכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך באופן כללי- כל " בעיה בגוף" יוצרת תגובה דלקתית אשר מטרתה לנסות ולתקן את "הבעיה" בתגובה הדלקתית מפרשים חומרים אשר גורמים לכאבים NSAIDS או שמם האחר תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת , גם מדכאות את הכאב בנוסף לדלקת, תרופות אלה ניתנות ללקיחה לפרק זמן קצוב NSAID's תרופות שאינן סטרואידיות הנוגדות דלקת ובכך מורידות את התגובה הדלקתית (ארקוקסיה,ולטרן, אטופן, ברקסין, סלקוקס) בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים