כאבים בברך מתחת לפיקה רק בזמן הליכה במורד

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/08/2014 | 13:00 | מאת: בני

שלום, מזה כשבועיים חש כאבים חזקים בברך שמאל מתחת לפיקה טיפה שמאלה רק בזמן הליכה במורד וירידה במדרגות,כך שאיני יכול לכופף את הברך בירידות ומתחיל לצלוע ,עלי לציין שכשאני הולך בעליות הכאב חולף ולא מורגש.לפני שהחל כאב זה סבלתי מכאבים עזים בברך זו בזמן השינה. מה יכולה להיות הבעייה ? ומה פתרונה ? תודה רבה !!

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה , מומלץ לפנות ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים