דלקת בברך?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/08/2014 | 15:10 | מאת: אמילי

שלום רב, מזה כבר כמעט שלושה חודשים כאב ונפיחות בברך ימין. בצילום ברך אין ממצאים, במיפוי עצמות לפי מה שאורטופד הסביר דלקת. כרגע עושה פיזיאותרפיה(גלים קצרים ותרגילים). במידה ולא יעזור האורטופד אמר שיעשה בדיקה חודרנית לברך.מדוע לא הפנו אותי ל-mri? מהן האופציות של טיפול?? והאם חייבים לעשות בדיקה חודרנית?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה החלטות לגבי טיפולים/ניתוח או טיפול אחר נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה המלצתי לפנות שוב לאורתופד המטפל, בטוחני שיוכל הוא לעזור ולהסביר אם צריך בברכה ד"ר בנדר בנימין

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים