כאב חוזר בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/08/2014 | 19:35 | מאת: איציק

שלום רב, בשנתיים-שלוש אחרונות, כל חודש-חודשיים אני מרגיש לפתע כאבים בברך שמאל, שמתגברים בהדרגה עד למצב שאני צולע מכאב. בדרך כלל הכאב עובר תוך יום-יומיים. הכאבים הם לא תמיד באותו אזור בברך. עשיתי אולטרהסאונד ולא ראו כלום, אני כבר אובד עצות, מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים