שאילה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/08/2014 | 14:33 | מאת: נסר

צילום mri תשובה 1- ממצאים פוסט-ניתוחים במפרק ירך שמאל 2-ציסטות סוב-כונדרליות בראש פמור שמאל בנוסף קווים סוב-כונדרלים היפודנסים-נזק אוסטי וכונדרלי 3-אטרופיה קלה של שריר גלוטיוס מינימוס משמאל היום אני סובל מכאבים חזקים המלצה שלך מודה לך

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בבירור סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים