כאבי ברכיים ללא מענה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

31/07/2014 | 22:44 | מאת: שיר

לפני חצי שנה נפלתי ברחוב על ברך שמאל. אחרי כמה ימים הכאבים גברו, הלכתי לטיפול ונתנו לי כדורים. לא ממש עזר אבל הכאב פחת. אחרי חודשיים נפלתי שוב(!!) על אותו המקום- ברך שמאל! כאבי תופת ושטפי דם ולאט לאט הכאב פחת. הלכתי לפיזיוטרפיה לאחר שבצילום שעשיתי לא ראו שבר או סדק בעצמות (הכל היה נראה לרופא תקין), אבל הפיזיוטרפיסט אמר שאולי אופניים יעזרו קצת אבל זה כאבים ברי חלוף, ורק הזמן ירפא. הלכתי לעוד אורתופד שהחליט לתת לי כדורים אבל החלטתי שדי מספיק. לא לוקחת שום כדור. לפני חודש הכאבים התגברו, זה כבר התחיל לכאוב לכיוון כף הרגל. הלכתי שוב לאורתופד היום שאמר לי שאין לו ממש מה לעשות ושלח אותי לרופא כלי דם כי לטעמו יש לי כלי דם חסומים בברך. מה קשור כלי דם עכשיו? אני כבר לא מבינה מה הקטע הזה ושאף אחד לא יודע כלום. אציין שאני שוקלת כמעט 100 ק"ג והמשקל ברור לי שלא מסייע, אבל חצי שנה של סיוט ואין מענה זה פשוט לא נורמלי כבר. מישהו מכיר מקרים כאלה? תודה!

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה אם קיימות ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים