פוביטיס???

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/07/2014 | 13:21 | מאת: bob

שלום רב, לפני כ3 חודשים לאחר משחק כדורגל חובבני אבל רציני (שעה של משחק במגרש קטרגל חוקי, בו רצתיהרבה) עשיתי בטיפשותי כפיפות בטן רבות (כ30) ובאופן די גס. מאז החלו לי בהדרגה כאבי בטן תחתונה. פניתי לחדר מיון כי הייתי צריך לסוע לחו"ל שם בדק אותי כירורג במפ.כשהבאתי בפני רופא המשפחה את האפשרות לפוביטיס, הוא דחה זאת והפנה אותי לUS בטן שלא גילה דבר (חשב על הרניה שלא אובחנה).הסימנים הם של כאבים דמויי דקירות לא חזקות, ותחושה של מתח שריר שמאפשרים לי לתפקד כרגיל,מפושטות בבטן התחתונה / מפשעה, וכן היו גם כאבים כשצירפתי את שני המרכיים ולחצתי אחת לשניה. כאבים אלו נעלמו בהדרגה. לא ציינתי שאני בן 48. האם התמונה מזכירה פוביטיס? אמבטיות חמות משפרות את הכאבים. תודה מראש

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה אם קיימות פציעה מסוג שאתה מתאר לא בהכרח חייבת להיות פוביטיס , יכול להיות ומדובר בפציעה בשרירי הבטן בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים