ממצא mir

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/07/2014 | 10:19 | מאת: עופר

1עמדה תקינה של עצמות הברך עם עוצמת אות שמורה . 2 שינוי מינוי בקרן האחורית של הסהרון הלטרלי ובקרן האחורית של הסהרון המדיאלי, לציין נוכחות של ליגמנטאינטר- מינסקאלי קידמי - מצב אנטומי. 3 מבנה תקין של המפרק הפוטו - פרמולי. 4 ריבוי קל של נוזל סינובאלי בגומה האינטר- קונדילרית הפמורלית האחורית , וכן מאחורי ה - pcl / כמו כן ריבוי מתון של נוזל במעטפת גיד הפופליטאוס. 5 כמות קטנה של נוזל סינוביאלי בבורסה הסופרה - פטלרית וברצסים הפארא פטלרים. וכמו שאני קורא אז סינית אני לא מבין אולי תוכל להאיר קצת את עני ((^^)) תודה עופר

שלום רב פיענוח בדיקות הדמיה נעשה בהתאם לממצאים פיזיקליים ולאחר קבלת היסטוריה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים