שינוי מוצינוזי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/07/2014 | 23:39 | מאת: דוד

בפענוח MRI נאמר על שינוי מוצינוזי בקרן האחורית של המיניסקוס הפנימי. מכיוון שעבורי מדובר בסינית, שאלתי כעת: האם מדובר בממצא חריג? חמור? משמעותי? האם הממצא הנ"ל מסביר כאבי שמונעים ממני עמידה ממושכת על הרגליים? והכי חשוב - אני בחור צעיר (29) ומתכנן עוד הרבה בחיים... האם טיול ארוך וכד' יכול לגרום לנזק חמור יותר? אודה לך מאוד על הסבר הממצא הנ"ל בקצרה והשלכותיו תודה!

שלום רב פיענוח בדיקות הדמיה נעשה בהתאם לממצאים פיזיקליים ולאחר קבלת היסטוריה רפואית , ממה שכתבת לא ניתן להגיע למסקנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים