AP FROG

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/07/2014 | 13:44 | מאת: שושנה

שלום. עלי לבצע צילום AP FROG. יש לי 3 שאלות: מהו צילום AP FROG?האם הצילום כואב? יש צורך במנח מסויים? האם מבצעים אותו בעירום? שאלה מביכה.

14/07/2014 | 13:53 | מאת: שושנה

קראתי את תסמיני אוסטיאוארטריטיס. אצלי זה בדיוק הפוך. כשאני ממשיכה בפעילות הכאב נעלם. הכאב מופיע רק לאחר שאני יושבת זמן רב וקמה. כשמפרק הירך בזווית קהה. אם אני יושבת ומפרק הירך בזווית חדה, אין לי כאבים.

שלום רב הצילום נעשה בשכיבה על הגב , לא בעירום, בפיסוק וכיפוף היריכיים- כמו שהצפרדעה עושה לכן השם FROG VIEW מצורף קישור עם תמונה https://www.akronchildrens.org/cms/procedures_tests/hip_x_ray/ בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים