אבקש עזרה בפיענוח בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/07/2014 | 14:34 | מאת: אילה

אבקש עזרה בפיענוח בדיקת MRI - נשלחתי לבדיקה עקב כאבים אחרי ריצה . פרטים קליניים: בת 44, כאב שהחל לפני מספר חודשים לאחר מאמץ. טכניקה: סגיטלי PD בלי ועם דיכוי שומן, קורונלי PD-FS, T1, אקסיאלי PD-FS. המניסקי תקינים, ללא קרע. הרצועות הצולבות תקינות. הרצועות הצדדיות תקינות. סחוס הפיקה וסחוס הטרוכלאה תקינים. גידי מנגנון היישור תקינים. אות מח העצם שמור, ללא בצקת או קו-שבר. נוזל מוגבר במידה קלה במפרק. פליקה סופרא-פטלרית דקה. נוזל מעט מוגבר במפרק הטיביו-פיבולרי המקורב. תתכן פגיעה קלה במפרק זה. לסיכום: ללא ממצא תוך מפרקי חריג בברך ימין. שינויים קלים במפרק הטיביו-פיבולרי המקורב.

שלום רב בדיקות הדמיה מפוענחות ביחס לבדיקה פיסיקלית והיסטוריה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים