טיפול בטרנזינט אוסטיאופורוסיס לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/07/2014 | 12:27 | מאת: ענת

שלום, בחודש שמיני בהריון הראשון שלי חוויתי טרנזינט אוסטיאופורוסיס במפרק הירך הימיני. עברתי לידה רגילה ולאחריה המשכתי להיות עם קביים והתאוששתי לאט לאט. המליצו לי לקחת תוסף "מגה גלופלקס". מאז, עברתי הריון נוסף (שעבר רגיל). נכון להיום, שנה וחודשיים לאחר הלידה השנייה אני מרגישה חולשה קלה במפרק. השאלה היא איזה תוסף תזונה אתה ממליץ לי לקחת או לחלופין איזה טיפול אתה ממליץ לי לעבור כדי לטפל בבעיה זו? כמו כן, אם אמשיך לחוות חולשה זו, האם זה אומר שאצטרך לעבור החלפת מפרק הירך בעתיד? תודה

שלום רב אין אני מכיר מושג של חלשה במפרק הירך , זהו אינו מונח רפואי אבחנה והמלצות לטיפול כולל טיפול ניתוחי ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה אוסטאופורוזיס בזמן ריון הוא לרוב חולף ואין המשמעות שיש צורך בהחלפת מפרק ירך בעתיד לרוב בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים