כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/06/2014 | 14:31 | מאת: אמיר דור

שלום, אני בן 18 ואני משחק כדורסל. בחצי שנה אחרונה התחילו לי כאבים בברך שמאל וכאשר הלכתי לאורטופד הוא שלח אותי לצילום ובסוף הבדיקה הוא אמר שהוא לא רואה כלום. עכשיו במשך החצי שנה הזאתי המשכתי לשחק למרות הכאב והוא מפריע לי ומגביל אותי. מזה יכול להיות ? בכל קפיצה ובכל ריצה שאני עושה אני מרגיש את הכרב הזה.

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים