שנה לאחר ניתוח MPFL כושל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/06/2014 | 01:24 | מאת: דיאנה

היי דוקטור..עברתי ניתוח לשחזור MPFL לפני כשנה. כרגע אני עדיין במצב שקשה לעלות מדרגות.כאבים חזקים בברך שנותחה. לפני כשבועיים ביצעתי MRI הסיכום הוא- ארטפקטים פראמגנטיים במדור הקדמי של מפרק הברך. שינויים לאחר ניתוח בפיקה וברקמות הרכות כולל בגידים VASTUS MEDIALIS ובMPFL. טנדינופטיה של גיד הפיקה בצקת אינטראמדולרית בקונדילים מדיאליים של פמור וטיביה מה זה אומר? האם אני יוכל להשתקם מבלי לעבור ניתוח נוסף? ולמי לפנות?

שלום רב יש צורך במעקב רופא מנתח, בבירור סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח צילומי הדמיה אמורים להיום מפוענחים בהתאם לממצאי הבדיקה ולאחר קבלת היסטוריה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים