האם אפשר לקבל הסבר לתוצאות ה US בברך לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/05/2014 | 13:53 | מאת: יהושע

א.ס ברך *סיבת ההפניה: *ממצאים : בדיקת על-שמע ברך מימין : ================ TOTAL KNEE REPLACEMENT Status Post גיד הקואדריצפס בעל עובי הדיות ומהלך תקינים . לא נראה נוזל או גופים חופשיים בבורסה הסופראפטלרית . גיד הפיקה נראה בעל עובי הדיות ומהלך תקינים . כרית השומן ע"ש הופה בעלת הדיות תקינה . הרצועות הקולטרליות בשני צדדי הברך (מדיאלית ולטרלית) שמורים . הודגמו הסתיידויות בתוך MCL עם היפרמיה פוקלית באינסרציה דיסטלית . LCL מעובה הטרוגני,היפרמי עם נוזל בכמות קטנה סביבו . לא נראה נוזל בבורסה של פס אנסריניס . בפוסה הפופליטיאלית לא הודגמה ציסטה ע"ש בייקר , מפרצת של עורק פופליטילאי או פקקת בוריד פופליטיאלי . סיכום: PAIN - KNEE Right .1 מ/א החלפת ברך . .2 הסתיידויות בתוך MCL עם היפרמיה פוקלית באינסרציה דיסטלית הרצועה. .LCL 3 מעובה הטרוגני,היפרמי עם נוזל פוקלי בכמות קטנה סביבו .

שלום רב יש צורך במעקב רופא מנתח, בבירור סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח צילומי הדמיה אמורים להיום מפוענחים בהתאם לממצאי הבדיקה ולאחר קבלת היסטוריה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים