מה משמעות הממצא ?....

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/05/2014 | 23:46 | מאת: לימור חיים

סובלת מכאבי ברכיים מזה כשנתיים ... לאחרונה הוחמרו הכאבים ויחד איתם נוספו רעשים מוזרים בבירכיים בעת פעולות שונות כגון התכופפות ... עליה במדרגות ונהיגה ... בוצעה בדיקת אולטרסאונד בה נמצא כי באיזור ה quadricaps tendon ישנה הסתיידות גסה באיזור האחיזה בשתי הרגליים .... מבקשת לדעת מה משמעות הממצא ?... בתודה מראש ...

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה. אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה צילומי הדמיה אמורים להיום מפוענחים בהתאם לממצאי הבדיקה ולאחר קבלת היסטוריה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים