נפיחות לאחר ניתוח ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/05/2014 | 03:13 | מאת: ירדן

שלום לפני 3 וחצי חודשים עברתי ניתוח ארתרוסקופיה לאחר שהייתה לי דלקת. תווך התנועה השתפר מאוד אך עדיין יש בועת נוזל בצדה השמאלי של הברך (ברך שמאל) האם זה נורמלי? ואם כן לאחר כמה זמן זה ירד? האם אוכל להיות קרבי אני שלושה חודשים מן הגיוס שלי. תודה

שלום רב יש צורך במעקב רופא מנתח, בבירור סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים