נוזל בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/05/2014 | 21:33 | מאת: נעמה

שלום, לפני כשבועיים וחצי עברתי תאונת דרכים. הייתי על אופנוע, הברך והקרסול נפגעו. בצילומים שנערכו במיון באותו היום לא נצפו שברים. הכאבים בברך ובקרסול לא נעלמו לחלוטין, אולם ישנה הטבה משמעותית. מה שכן מטריד אותי הוא הנוזלים בברך. ישנה הצטברות של נוזלים באזור הברך והאזור חם. טווח התנועה לא נפגע, ומבחינת תפקוד הברך כמעט וחזרה לקדמותה (ישנו בעיקר חוסר נוחות באיזור, לא ממש כאב). האם יש צורך בבדיקה רפואית? כיצד ניתן לטפל בברך? ממה עליי להימנע? מהן הסכנות? תודה!

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה. אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לעזרה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים