כאבים בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/05/2014 | 17:20 | מאת: גיטרמן דוד

אשתי עברה ניתוח להחלפת פרק הירך. הניתוח עבר בהצלחה. הכאב הדומיננטי כרגע בברך . מה עושים?

שלום רב מומלץ לפנות למחלקה/אורטופד המנתח מכיוון שלהם המידע הרב והמדויק ביותר בנוגע למצבך ויכולים הם לעזור לך בהמשך תכנון הטיפול ולהסביר לך בפרוטרוט לאחר בדיקה משום מה יש כאבים בברך לעיתים לאחר ניתוח החלפת מפרק ירך ישנה נפיחות ברף אשר יכולה גרום לכאבים והיא חולפת , אך כאמור רק לאחר בדיקה של רופא מנתח ניתן יהיה לכוון את האבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים