מפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/05/2014 | 16:17 | מאת: ענת

כיום אני 6 שבועות אחרי נתוח מפרק הירך.אני נעזרת במקל- אך יכולה בקלות ללכת גם בלי מקל.האם לוותר על המקל? האם מותר לי לשכב על הצד המנותח? ומתי אוכל לוותר על הכרית בין הרגליים בשכיבה על הצד הבריא? תודה ענת

שלום רב המלצות לאחר ניתוח יש לשאול את הרופא המנתח שלך בגישה שלי למפרק הירך אין הגבלות כלשהן, אך לכל מנתח והפרוטוקול שלו .מעבר להליכה ללא עזרים או המלצות נוספות אחר ניתוח מחייבות יעוץ רופא או מחלקה מנתחת בברכה ד"ר בנימין בנדר

06/05/2014 | 17:45 | מאת: ענת

תודה רבה לך דר בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים