כאב ברכיים וגרב אלסטי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/05/2014 | 12:06 | מאת: שלומית

מזה כשבועיים יש לי כאב באזור שמתחת לברך. הייתי אצל אורטופד שאמר שהבעיה היא במניסקוס והפנה אותי לצילום רנטגן ומיפוי ונתן לי משחה להקלה על הכאב. שאלתי כרגע היא האם אפשרי שאלבש גרב אלסטי על מנת להקל את הכאב או שיש עם זה בעיה כלשהי. אני נמנעת מלקחת משככי כאבים אלא אם ממש אין ברירה. לתשובתך אודה יום טוב שלומית

שלום רב גרב אלסטית בפגיעות ברך יכולה להיות מומלצת כל עוד מורידים אותה בלילה וכל עוד אין היא גורמת ללחץ מקומי , יש להדק בצורה טובה אך לא לוחצת מידי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים