כדורסלן עם פציעה מציקה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/04/2014 | 17:02 | מאת: מיכאל

היי שלום. הנני כדורסלן בן 26, לאחרונה חזרתי מפציעה ארוכה בברך שמאל באחד האימונים הרגשתי כאב של מתיחה באזור ההמסטרינג(רגל ימין הרגשתי שני מוטות כאלו משני הצדדים) זה קרה לפני כחודש וחצי ומאז הכאב לא עובר, הית לי נפיחות מאחורי הברך ועד היום בעת כיפוף הברך אני מרגיש שאני לא יכול לישר אותה עד הסוף וזה כואב(מין מחסום כזה כשאני מנסה) עשיתי גם MRI לברך ולא מצאו שום דבר(כי בהתחלה חשבו שזה מיניסקוס כי הכאב הוא מאחורי הברך בצד המדיאלי בחיבור של ההמסטרינג לתאומים). העניין הוא שגם כשנחתי לגמרי כשבועיים זה לא ממש עבר, מתיחות לא ממש עוזרות... אני משחק כיום על כדורים ולאט לאט הכיפוף חוזר לעצמו אך עדיין קשה לי לכופף בנוסף לזה מדי כמה ימים שריר ההמסטרינג שלי מתכווץ. אין לי שום כאבים חוץ מזה. ואני עושה המון טיפולים של דיקורים לאזור, אולטרה סאונד, חשמל וכל מה שצריך וזה לא עזר ממש. מה יכולה להיות התופעה?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדקיה ועיון בבדיקות הדמיה, נראה שהדרך הכי טובה היא לפנות ליעוץ רפואי נראה ויש צורך לבדוק באם לא נמצא דבר בברך אם זה לא כאב מוקרן מהירך או הגב בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים