התייעצות לגבי קנית נעל מתאימה שתתמוך בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/04/2014 | 16:41 | מאת: יעל

שלום רב, יש יל כאבים בברכים. מבדיקה שעשיתי אצל מומחה ברכיים לפני שנתיים , הוא אמר שיש לי רצועות רפויות , ושיש לי התקפים בברכים. ( פעם שלישית בארבע השנים האחרונות שחזר לי כאב בברך שנמשך בדרך כלל בין מספר שבועות למספר חודשים שמתבטא בקושי להשאיר את הרגל ב90 מעלות וכאב עמום שמקשה עלי את ההליכה). עד עכשיו לא קניתי נעלים מיוחדות. אני לא יודעת אם זה המקום לשאול.. אני רוצה לקנות נעלים שיתמכו בברך. האם יש הדל בין נעלי "נוחות" לנעל אורטופדית והאם אני יכולה לקנות נעל רגילה ולהוסיף לה מדרס אורטופדי?

שלום רב נעליים ומדרסים מותאמים לבעיה שישנה , אי לכך מומלץ לפנות ליועץ אורטופדי לשם החלטה על הטיפול הנכון בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים