כאבים בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/04/2014 | 18:03 | מאת: tdk

בעבר במהלך משחק קט רגל סובבתי מעט את הברך וסבלתי מכאבים וקושי לדרוך על הרגל לאחר שהייתי אצל מספר אורטופדים קיבלתי תשובה שאין לי ממה לחשוש והכל בסדר רק צריך מעט לנוח, לפני כ3 חודשים התחלתי לרוץ ריצות קצרות בקצב בינוני (עד 3 ק"מ) הרגשתי מאוד טוב הגוף הרגיש לי חזק הרגליים הרגישו לי יציבות ומסיבות של זמן הפסקתי לרוץ בחודש האחרון אך יחד עם ההפסקה התחילו לי כאבים מוזרים באותה הברך ז"א גם כשאני דורך עליה בצורה רגילה בלי שום מאמץ יש תחושה כאילו היא לא מצליחה להחזיק את כובד הגוף מה עליי לעשות

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדקיה ועיון בבדיקות הדמיה, נראה שהדרך הכי טובה היא לפנות ליעוץ רפואי חשוב לקבל היסטוריה רפואית יכול זה לכוון לכיוון האבחנה, לדוגמה חבלה לברך שגורמת לכאב חד ונשמע בה צליל קליק בדרך כלל מדובר בקרע ברצועה הצולבת הקדמית, אם כי לא ניתן לשלול המון סיבות אחרות. קרע ברצועה בדרך כלל מלווה בנפיחות תוך מפרקית(נוזל בברך), כאבים וקושי בתפקוד המפרק כמו כן חשובה מאוד הבדיקה הפיסיקלית היכולה לכוון לכיוון האבחנה הנכונה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים