זיהום באזור הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/04/2014 | 19:45 | מאת: avip

קיבלתי זריקה בברך וכנראה שנוצר זיהום בגלל הזריקה באזור הברך (צלוליטיס), הזיהום התפשט כמעט לכל הרגל,טופלתי בביה"ח ע"י אנטיביוטיקה לווריד ולאחר מכן בכדורים בבית, רמת ה crp בדם ירדה ל-5.62 כשבהתחלה בשיא הזיהום היה 214 וביציאה מביה"ח היתה 50, משך הזמן מהזריקה ועד למצב האחרון עבר שבועיים וחצי, כמה זמן לדעתכם יכולה עוד להמשך הנפיחות והקושי בתיפקוד הרגל.

שלום רב ברפואה אין זמן מוגדר מדויק לכל דבר , אני מניח שאתה במעקב ולפי המעקבים שלך נקבע המשך הטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים