כאב ירך ימני

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/04/2014 | 23:58 | מאת: רותי

אני בת 55 לפני 20 שנה עברתי דיסק טומי l5-s1 מזה זמן אני סובלת מכאב עז בפרק שמקרין לשריר הירך גורם ומקשה בהליכה ובלילה איני יכולה לשכב על הצד כדורים אינם עוזרים אני לא בטוחה מהיכן הכאב מהגב או מהירך אתה יכול לעזור לי?

שלום רב אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, אי לכך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי יכול להיות והכאב בירך הינו כאב מוקרן בלבד מהגב , כפי שמודגם בתמונה medacad.wikispaces.com/file/view/Radiculopathy.jpg/190095722/Radiculopathy.jpg בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים